3 Απρ 2008

Θέλουν 250 ευρώ το μήνα για να πηγαίνουν στη δουλειά τους οι δημόσιοι υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας!!!

Θα τρελαθούμε.. Το διαβάζαμε και δεν το πιστεύαμε. Οι δημόσιοι υπάλληλοι του υπουργείο Παιδείας, απειλούν ότι αν δεν τους δοθεί επίδομα μετακίνησης 250 ευρώ το μήνα, θα μπλοκάρουν τις πανελλήνιες εξετάσεις! Θέλουν 250 ευρώ το μήνα για να πηγαίνουν στη δουλειά τους!!!
Και δεν είναι μόνο αυτό... Το υπουργείο Οικονομίας τους ενέκρινε το συγκεκριμένο επίδομα ύψους 105 ευρώ. Αλλά δεν τους φτάνουν.. θέλουν τα υπερδιπλάσια!!! Μάλιστα την περασμένη Τετάρτη έκαναν και προειδοποιητική απεργία.
Η όλη ιστορία ξεκίνησε από την στιγμή που το υπουργείο Παιδείας μετακόμισε από τη Μητροπόλεως στο Σύνταγμα και πήγε στο Μαρούσι δίπλα στο εμπορικό κέντρο "The Mall", εκεί που υπάρχει ο σταθμός της Νερατζιώτισσας.
Η πρόκληση δεν σταματά εδώ! Οι δημόσιοι υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας, πέρα από το επίδομα που τους εγκρίθηκε, έλαβαν εφάπαξ και ένα ποσό 3.000 ευρώ . Δεν καταλάβαμε γιατί.. επειδή μετακόμισαν;
Να τι δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Στυλιανίδης: «Μέσα από διαπραγματεύσεις με το αρμόδιο Υπουργείο έχω μαζί με τους συνεργάτες μου διασφαλίσει δύο οφέλη γι’ αυτούς. Πρώτον, την καταβολή εφάπαξ 3.000 € για το τρέχον έτος, καταβληθέντα σε τρεις δόσεις εντός του 2008 και από το 2009 και μετά την καταβολή μηνιαίου επιδόματος 105 €. Νομίζω οτιδήποτε άλλο θα ήταν υπερβολικό και έξω απ’ τις δυνατότητες του προϋπολογισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: