5 Σεπ 2009

Με Τράγκα και Παπαγιάννη ο Γιωργάκης στην προεκλογική εκστρατεία.

Με δύο μπουμπούκια της ελληνικής δημοσιογραφίας κατέρχεται στην προεκλογική εκστρατεία ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Παπαγιάννης εδώ και καιρό μεταφέρει ακριβώς τις θέσεις και τις απόψεις του προεδρικού πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, παίρνοντας απευθείας γραμμή από τα υπόγεια της Ιπποκράτους. Ο ρόλος του είναι συγκεκριμένος Να τα χώνει στη ΝΔ και σε όλους όσους αμφισβητούν εντός ΠΑΣΟΚ τον Γιωργάκη. Χαρακτηριστικό τελευταίο παράδειγμα η επίθεση που εξαπέλυσε στο Βενιζέλο με αφορμή τη συμμετοχή ή όχι Βερελή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε όπως έχει ισχυριστεί και ο ίδιος έχει δεχθεί προτάσεις από στελέχη του ΠΑΣΟΚ όταν γίνουν υπουργοί να αναλάβει θέσεις στο δημόσιο. Η μία πρόταση είναι από την κα. Λούκα Κατσέλη, την οποία φιλοξενεί συχνά πυκνά στο Έξτρα και τη λιβανίζει.

Από την πλευρά του ο Γ. Τράγκας έχει αναλάβει να χτυπά καθημερινά τον Καραμανλή με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς Από τηλεόραση και ραδιόφωνο. Εκτάκτως αποφάσισε να κυκλοφορήσει και πάλι την εφημερίδα "Χώρα" σε καθημερινή βάση. Με τον μανδύα του δήθεν παραταξιακού υποστηρίζει ότι εκφράζει τη βάση της Ν.Δ. με την οποία όπως ισχυρίζεται έχει καθημερινή επαφή. Συνεργάτες του όμως υποστηρίζουν ότι ο Τράγκας επικοινωνεί με τη βάση της Ν.Δ. όσο επικοινωνεί με τους εξωγήινους στον πλανήτη Άρη. Όπως λένε μάλιστα, η επικοινωνία του με τη Ρηγγίλης έχει κοπεί εντελώς σε αντίθεση με την Ιπποκράτους με την οποία έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του στον Γιωργάκη (θυμηθείτε πώς είχε υποδεχθεί την ανάληψη της ηγεσίας του ΓΑΠ στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο και την εντολή που είχε δώσει σε διευθυντές και συντάκτες της εφημερίδας του τότε να μην χτυπάνε τον νέο πρόεδρο). Επίσης μην ξεχνάτε και την πρόσβαση που έχει αποκτήσει με το ΠΑΣΟΚ από τον ξάδερφο της συζύγου του κ. Χρυσοχοϊδη.

Βασικό χαρακτηριστικό και των δύο είναι ότι νοιώθουν αδικημένοι από τη διακυβέρνηση της Ν.Δ. αφού δεν "έφαγαν" όσο θα ήθελαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: