24 Σεπ 2009

«Σούπερ ντούπερ ουάου» γκάφα... (ο Σπύρος Κουβέλης)

(Από το press-gr.blogspot.com)

Η άλλη άποψη για την κλήση παράνομης στάθμευσης στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Σπ. Κουβέλη.*
Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Όταν διάβασα το κείμενο μαζικής αποστολής του κ. Τριαντάφυλλου Καρατράντου σε σένα PRESS-GR αλλά και σε άλλους, αναρωτήθηκα αν πρόκειται για κείμενο απύθμενης ειρωνείας στο πρόσωπο του κ. Κουβέλη ή αν είναι απόρροια «τυφλής αγάπης». Εκείνο που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η εύρεση από μέρους του αρθογράφου της συγκεκριμένης κλήσης, γεγονός που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιος από το γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ -αν όχι ο ίδιος- του την έδωσε. Συνεπώς το συγκεκριμένο fay volan ήτο απόρροια μια προπαγάνδας και...
μιας προσπάθειας διαφήμισης του υποψήφιου στην Α’ Αθηνών.


Συγχωρεμένοι, διότι όλοι το συνηθίζουμε τέτοιες μέρες. Εννοώ να υποστηρίζουμε ένθερμα τους καταλληλότερους για μας. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη αναφορά καθίσταται τελικά αρνητική διαφήμιση για τον συμπαθή πολιτικό με τις «πράσινες ανησυχίες», διότι πραγματικά αναρωτιέμαι «τι θέλει να μας πει ο ποιητής;». Θα έπρεπε δηλαδή να μην τον γράψουν οι αστυνομικοί για χάρη της ημέρας, αφού είχε προβεί σε παράνομη στάθμευση;


Ή να αποφύγουν την κλήση γιατί γιόρταζε και του χάλασαν τη μέρα; Θεωρώ ότι «η Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» έχει ως έμμεση παρότρυνση τη χρησιμοποίηση του ποδηλάτου, των ποδιών και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και όχι τη χρήση μοτοσικλετών και την παράνομη στάθμευσή τους. Περιμένω να δω ανάρτηση και δημοσίευση της απόδειξης πληρωμής της κλήσης, κίνηση που θα σημαίνει ότι δεν την διέγραψε με χρήση «κοννέ».


Και μιας και μιλάμε για το κ. Κουβέλη, μαθαίνω ότι οι εκσυγχρονιστές και αποκλεισμένοι από το νέο ΠΑΣΟΚ τον έχουν στη μπούκα (δεχτείτε τη λαϊκή έκφραση από ένα λαϊκό παιδί), ισχυριζόμενοι ότι «εκβίασε το Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να είναι ο μόνος υποψήφιος με οικολογικές ανησυχίες για να μην χάσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος».


Ίδιες πηγές – εκσυγχρονιστές και φιλοσημιτικοί- υποστηρίζουν, σε βαθμό εκβιασμού, ότι ο κ. Κουβέλης έχει ένα «γκρίζο» προηγούμενο στη WWF Ελλάδος που διεύθυνε και ότι θα τον καταγγείλουν στα κεντρικά της Παγκόσμια Μη Κυβερνητική Οργάνωση για μη χρηστή οικονομική διαχείριση.Σε περίπτωση που δημοσιεύσει την απόδειξη πληρωμής, ας μου δώσει και μια απάντηση αν έχουν βάση οι κατηγορίες...ΥΓ Η έκφραση «σούπερ ντούπερ ουάου» είναι έκφραση που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ο κ. Κουβέλης και η φωτογραφία μία από εκείνες που ο ίδιος συνηθίζει να στέλνει σε fan του, εικονικές και μη. Η εικονιζόμενη μηχανή λέγεται «boba, λόγω πινακίδας».


*Αυτή την άποψη που εκφράσαμε κι εμείς (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: