6 Σεπ 2009

Πανικός σε ΠΑΣΟΚ από την εμφάνιση Καραμανλή. Ξεσαλώνουν τα πασοκικά blogs...

Από τις αντιδράσεις και μόνο των πασοκικών blogs για τη συνέντευξη Καραμανλή αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα όσα είπε ο πρωθυπουργός σήμερα στη συνέντευξη και χθες στην ομιλία του έχουν προκαλέσει πανικό στην Ιπποκράτους. Αυτό φάνηκε εξάλλου και στη δήλωση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Παπακωνσταντίνου ο οποίος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Καραμανλή μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξής του. Όλες τις άλλες ημέρες μας έλεγαν ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης θα αποφύγουν τις επιθέσεις στον Καραμανλή για να μην πολώσουν το κλίμα.

Επίσης εντύπωση προκαλεί η μούγκα που έχει πέσει στα πράσινα blogs και γενικότερα στην Ιπποκράτους για το ντιμπέιτ που ζήτησε ο Καραμανλής με τον Παπανδρέου. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι σε μια τηλεοπτική μονομαχία Καραμανλή-Παπανδρέου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία τύχη. Χαρακτηριστικά είναι και τα σχόλια αναγνωστών στο troktiko.
Το μόνο που βγήκε από το ΠΑΣΟΚ για το συγκεκριμένο θέμα το μετέφερε ο Χασαπόπουλος στο Μέγκα ο οποίος υποστήριξε ότι στην Ιπποκράτους ετοιμάζουν ένα δικό τους σχέδιο για τις προεκλογικές τηλεοπτικές εμφανίσεις των αρχηγών και αν οι κανόνες που θα θέσουν γίνουν δεκτοί από τον Καραμανλή τότε θα συμμετάσχει και ο Παπανδρέου!
Όπως και να έχει το θέμα πάντως ο Παπανδρέου θα έρθει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση αν αρνηθεί την πρόσκληση-πρόκληση Καραμανλή για μεταξύ τους τηλεμαχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: