6 Σεπ 2009

"Προεδρικό" διάγγελμα Βενιζέλου για τις εκλογές... Ξεκίνησε από σήμερα την αντιπολίτευση στον Παπανδρέου

Σαν άλλος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος με ένα διαγγελματικού χαρακτήρα μήνυμα για τις εκλογές δίνει το στίγμα του στον προεκλογικό αγώνα ζητώντας από τον λαό να στηρίξει το κόμμα και τους θεσσαλονικείς τον ίδιο.
Παράλληλα στέλνει σαφές μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος και στον ίδιο τον Παπαδρέου εγκαινιάζοντας από σήμερα κιόλας την εσωκομματική αντιπολίτευση. Ο Βενιζέλος ουσιαστικά συνηστά προσοχή στις προεκλογικές εξαγγελίες του κόμματος, παραδέχεται την ανάγκη λήψης δύσκολων αποφάσεων και προειδοποιεί τον Παπανδρέου να μην παρασυρθεί στην ανακοίνωση μιας σειράς παροχών και εξαγγελιών που δεν θα είναι σε θέση αν εφαρμόσει την επομένη των εκλογών εφόσον αναλάβει την εξουσία.

"Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα" τονίζει ο Βενιζέλος και συνεχίζει: "Οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε το εθνικό καθήκον αλήθειας. Στο ΠΑΣΟΚ ξέρουμε πολύ καλά πως ό,τι λέμε προεκλογικά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε μετεκλογικά. Χωρίς περίοδο χάριτος. Χωρίς περιθώρια λάθους. Χωρίς τις αρνητικές όψεις του παρελθόντος".

Ολόκληρο το "διάγγελμα"-μήνυμα Βενιζέλου εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: