14 Σεπ 2009

Γιατί έπαθε πατατράκ ο Παπαγιάννης... Έπαθε σοκ... Γιατί όμως;

Ξαφνικά χθες το βράδυ ο Παπαγιάννης άρχισε να βρίζει και να απειλεί τον Ζαγορίτη. Γιατί έτσι; Ο φίλος του, Ν-Ν, έδωσε την απάντηση:


Ο Παπαγιάννης τρελάθηκε όταν έμαθε το νέο. Έπαθε πατατράκ. Στο υπόλοιπο Αττικής ήθελε να πολιτευτεί ο ίδιος. Εκεί έχει πολιτική κληρονομιά από τον αείμνηστο πατέρα του. Νόμιζε ότι όταν θα δήλωνε το ενδιαφέρον του όλοι θα έκαναν άκρη για να περάσει. Ένας από τους λόγους που έγινε γενίτσαρος και πέρασε στην απέναντι πλευρά - πιο πασόκος από τους πασόκους - ήταν και αυτός: επειδή θεώρησε ότι κάποιοι τον έκοψαν (πριν πολύ καιρό, όχι τώρα). Γι' αυτό έκανε κωλοτούμπα και τα έδωσε όλα εναντίον του Ρουσσόπουλου. Τον θεωρούσε αντίπαλο, θα του έτρωγε την θέση. Τα είχε βρει με τον Δούκα και θεωρούσε ότι μπορεί να διεκδικήσει τη μια έδρα.
Τώρα τα βάζει με τον Ζαγορίτη. Κάποιον πρέπει να βάλει στο στόχαστρο να βγάλει τα απωθημένα του και όλη του την πικρία. Πώς είναι δυνατόν να μπαίνει η ξανθιά και όχι αυτός;

Εκεί που κόπηκε ο ίδιος, βλέπει τώρα την Τάνια να είναι στη θέση του. Δεν μπορεί να το χωνέψει. Και τα χώνει στον Ζαγορίτη, στον Καραμανλή, ακόμα και στη Νατάσσα. Απειλεί και γράφει διάφορα. Βγάζει όλη του την εμπάθεια. Ακόμα και κατά της Ιακωβίδου (εδώ έβριζε χυδαία τον Χατζηνικολάου, στην Τάνια θα κολλήσει;). Νόμιζε ότι η Τάνια θα τον ρωτούσε. Ότι θα έπρεπε να πάρει την άδειά του για να πολιτευτεί...

Έχουμε περιέργεια αν τελικά η υποψηφιότητα της Ιακωβίδου οριστικοποιηθεί με την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων ή τελικά την φάει η μαρμάγκα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α' Αθηνών είναι και ο Μάκης Γιομπαζολιάς, διευθυντής ειδήσεων στο Extra.

Δεν υπάρχουν σχόλια: