24 Μαρ 2008

Ο ΛΑΟΣ κάνει το ΚΚΕ... και το ΚΚΕ κάνει την πάπια για τη Λαϊκή Κίνα και το Θιβέτ

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Αρχαία Ολυμπία έχει ενδιαφέρον να δει κανείς τις αντιδράσεις των κομμάτων. Ποιες αντιδράσεις δηλαδή, αφού μόνο ο ΛΑΟΣ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ως άλλο.. ΚΚΕ, αφού πίσω από την κίνηση των ακτιβιστών βλέπει αμερικανικό δάκτυλο και εμμέσως πλην σαφώς στηρίζει την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.
Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αναφέρει: "Ποιοι, ανεξάρτητα από την ανάγκη σεβασμού των ανθρώπινων και θρησκευτικών δικαιωμάτων σε όλη τη Γη, και βεβαίως και στην Λαϊκή Κίνα, σύμφωνα όμως πάντα και με τους νόμους και ιδιαιτερότητες της, οργάνωσαν μια τέτοια ενέργεια; Μήπως οι Αμερικανοί και η «Νέα τάξη», έντρομοι από την άνοδο της «κίτρινης Υπερδύναμης», και ορεγόμενοι το τεράστιο οικονομικό δυναμικό και πλουτοπαραγωγούς πόρους της απέραντης χώρας, ετοιμάζονται για τίποτε «πορτοκαλιές επαναστάσεις» και ξεσήκωμα «αντιφρονούντων» εκεί, εν όψει των Ολυμπιακών του Πεκίνου;".

Το ΚΚΕ σήμερα θυμήθηκε (και καλά έκανε) τα 9 χρόνια από την έναρξη του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία αλλά για Αρχαία Ολυμπία, ανθρώπινα δικαιώματα στο Θιβέτ και στην Κίνα μούγκα! Ίσως εκεί στον Περισσό παρακολουθούν μόνο την κινέζικη τηλεόραση!
Επίσης καμμία αντίδραση για τα γεγονότα από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ.
Η κυβέρνηση μέσω του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου, καταδίκασε "κάθε απόπειρα παρέμβασης στην καθιερωμένη τελετή αφής της φλόγας, πολύ περισσότερο όταν εμπεριέχει πράξεις που δεν έχουν καμία σχέση με το Ολυμπιακό Πνεύμα".

1 σχόλιο:

Ο ΓΕΡΟΠΑΡΑΞΕΝΟΣ είπε...

ΚΑΤΑΠΤΕΣΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ