6 Μαρ 2008

Απεργία και στο web banking!!!

Ακούω τις τελευταίες ημέρες τις συνέπειες από την απεργία των υπαλλήλων στην Τράπεζα της Ελλάδας και τα σοβαρά προβλήματα που έχει δημιουργήσει στο Χρηματιστήριο κάνοντας κυριολεκτικά ρόμπα την Ελλάδα διεθνώς... Παρ' όλ' αυτά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία αφού πίστεψα ότι αφορούσε μόνο εκείνους που ασχολούνται με το Χρηματιστήριο.
Μέχρι την ώρα που έλαβα το παρακάτω e-mail και έπαθα σοκ αφού ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα συνέβαινε κι αυτό:
Alpha Web Banking
Μη εκτέλεση συναλλαγών/Non execution of transactions

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω απεργίας στην Τράπεζα της Ελλάδος (από 3/3/2008) ΔΕΝ εκτελέστηκαν :
A. Τυχόν συναλλαγές μεταφορών σε άλλες τράπεζες εσωτερικού ή εξωτερικού που είχατε ήδη καταχωρήσει με ημερομηνία εκτελέσεως 5/3/2008 και
Β. Τυχόν συναλλαγές πληρωμών που αναφέρονται παρακάτω και που είχατε ήδη καταχωρήσει με ημερομηνία εκτελέσεως 4/3/2008 :
Kάρτες άλλων τραπεζών, ΟΤΕ, ΟΤΕ Μεγάλοι Πελάτες, VODAFONE Αγορά χρόνου ομιλίας, TELLAS, NETONE, VIVODI, INTERASCO, ING ΖΩΗΣ / EΑΕΓΑ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, BMW BANK, VOLKSWAGEN BANK, HELLAS FINANCE, MICHELIN, ΙΑΤΑ CASS / BSP, ΕΤΑΟ, ΤΕΑΓΕ
Αν πρόκειται για ληξιπρόθεσμες οφειλές, παρακαλούμε να φροντίσετε για την πληρωμή τους απευθείας στην άλλη Τράπεζα / Εταιρία / Οργανισμό.
Οι παραπάνω συναλλαγές θα είναι διαθέσιμες και πάλι μέσω του Alpha Web Banking μετά τη διευθέτηση των προβλημάτων που προκύπτουν από την απεργία.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Με εκτίμηση,
ALPHA BANK

Δεν υπάρχουν σχόλια: